Cercar:

Consulta Deixalleria

RECORDEU....
Que per tal d'obtenir la bonificació en el rebut de les escombraries, s'han d'acreditar, de l'1 de gener al 31 de desembre,  un mínim de 10 aportacions en dies diferents. A partir del 2013 la  bonificació ja no caldrà sol.licitar-la per escrit i s'aplicarà de forma automàtica. Els titulars del rebut d'escombraries que els hi correspongui bonificació, rebran una notificació informant de la quantitat a bonificar. També es publicarà en aquest espai, el llistat de carnets que tenen bonificació.

 % de bonificacions:

 - 20 % si del total de 10 aportacions, s'acrediten un mínim de 5 de residus especials, en dies diferents.

 - 5 % si del total de 10 aportacions, no s'acrediten un mínim de 5 aportacions de residus especials en dies diferents.

El carnet electrònic es pot fer servir a totes les deixalleries comarcals de titularitat de l'empresa pública SAVOSA

NOTA INFORMATIVA: La deixalleria de Lliçà d'Amunt ubicada a Camí de Palau, 40-48, és de titularitat municipal i per tant, el carnet electrònic no es pot fer servir per obtenir la bonificació.

Residus Especials: Pneumàtics, fluorescents, fustes, pintures, vernissos i dissolvents, electrodomèstics, ferralla, esprais, voluminosos (trastos vells), olis de cuina i de cotxe, piles, restes de jardineria (poda), runes, tèxtils, sabates,frigorífics amb CFC, bateries, radiografies, ampolles de cava, vidre pla.

Residus Urbans: Paper i cartró (residus del contenidor blau), vidre (residus del contenidor verd), envasos lleugers (brics, plàstics i llaunes) - residus del contenidor groc-

Les dades s'actualitzen el 17 de cada mes fins a l'últim dia del mes anterior (p. ex. el 14 de setembre només podeu consultar les aportacions fetes fins el 31 de juliol i a partir del 17 de setembre fins el 31 d'agost).

IMPORTANT - Per un canvi de programari actualment no es poden mostrar les dades de les aportacions de l'any 2021. Si es necessita consultar les aportacions fetes fins els moment, s'ha de trucar a l'ajuntament i demanar pel departament de medi ambient. Gràcies i disculpeu les molèsties.


CONSULTAR HORARIS DE LA DEIXALLERIA 


RELACIÓ DE CARNETS AMB BONIFICACIÓ AL REBUT D'ESCOMBRARIES


Introdueixi el número de la seva targeta de la deixalleria:| © 2021 AJUNTAMENT DE LLIÇA DE VALL Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Lliçà de Vall Nou. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Pl. de la Vila, s/n, 08185, Lliçà de Vall - Tel. 93 843 90 00 Fax. 93 843 93 75estadisticas