Cercar:

Estàs a:

Portada

>>

Serveis a la Ciutadania

>>

Borsa de Treball

Borsa de Treball

Què és el SOVT?

El Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes (SOVT) és un servei per a empreses i demandants de feina que s'ofereix als municipis deBigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana. La seva seu es troba a Lliçà d'Amunt, si bé els seus tècnics es desplacen als diferents municipis a hores convingudes per fer la inscripció d'usuaris al SOVT i orientar-los sobre com buscar feina.

Ofertes de Feina

Accés al club de feina de la Mancomunitat de la Vall del Tenes

Formació

Descarreguis el nostre *pdf, per tal d'estar al dia de les diferents oportunitats relacionades amb la formació de treball.

Serveis que oferim

Intermediació laboral
A través de la seva borsa de treball, el SOVT fa d'intermediari entre les empreses que necessiten treballadors i els usuaris que busquen feina a la zona. Les ofertes de feina s'actualitzen cada setmana i s'exposen alSOVT, de dilluns a dijous, i als ajuntaments dels altres municipis de la Vall del Tenes.

Club de Feina
És un espai del SOVT on trobareu la premsa local, les ofertes de feina pròpies de la borsa de treball del SOVT, les ofertes de feina del SOC(Servei d'Ocupació deCatalunya) i d'altres ajuntaments de la província de Barcelona. També hi trobareu adreces i guies d'interès per a la recerca de feina i informació sobre formació: llistes d'empreses de treball temporal, empreses de selecció, pàgines web laborals, models de currículums,cartes de presentació, modalitats de contractes, estudiar i treballar a l'estranger, etc. El Club de Feina disposa d'un servei de telèfon i fax d'ús gratuït. Trobareu un tècnic a la vostra disposició per assessorar-vos o ampliar informació del que necessiteu. Horari CLUB FEINA de 9.30 a 13 hores TOTS ELS DILLUNS a la seu del SOVT

Orientació
Us oferim un Servei d'Orientació per assessorar- vos durant la recerca de feina: explicar com preparar el curriculum, la carta de presentació, l'entrevista de feina, etc; planificar el procés de recerca de feina i respondre els vostres dubtes al llarg de tot el procés. Per fer ús d'aquests serveis, heu d'estar inscrits al Servei d'Ocupació la Vall del Tenes (SOVT). Per fer la inscripció, us heu de dirigir al SOVT i presentar una fotocòpia del DNI, una fotografia, el curriculum vitae, o bé la vida laboral (en cas de no tenir-lo). Per gaudir dels serveis del SOVT heu de pertànyer a un dels quatre municipis integrants de la Mancomunitat.Qui gestiona el servei?

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE LA VALL DEL TENES, integrada pels municipis següents: Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Sta. Eulàlia de Ronçana.

Adreça: c. del Doctor Bonet, 1, Baixos. Lliçà d'Amunt
Telèfon: 93 841 58 12
Fax: 93 841 44 25
Tècniques d'Ocupació: Ana Boira i Alícia Castro
Informació ofertes de feina: Gemma Bel
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Per concertar una entrevista cal demanar hora prèviament.
Calendari: tot l'any

Currículum Vitae

Es pot descarregar diferents models de Curriculum Vitae.

| © 2018 AJUNTAMENT DE LLIÇA DE VALL Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Lliçà de Vall Nou. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Pl. de la Vila, s/n, 08185, Lliçà de Vall - Tel. 93 843 90 00 Fax. 93 843 93 75estadisticas