Cercar:

Estàs a:

Avís Legal

TRACTAMENT DE DADES

En acceptar Vostè consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer automatitzat propietat de l'AJUNTAMENT DE LLIÇÀ DE VALL, la finalitat del qual és queixes i suggeriments dels ciutadans .
L'AJUNTAMENT DE LLIÇÀ DE VALL, considerant la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzaves necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, complint amb el que estableix el Real Decret 994/1999 dins del Reglament de Mesures de Seguretat.
Vostè podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un escrit a la següent direcció postal: Plaça de la Vila, s/n - 08185 Lliçà de Vall - Barcelona.

VINCLES O ENLLAÇOS A WEBS DE TERCERS

L'Ajuntament de Lliçà de Vall no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als que es fa referència en aquesta web.
Queda expressament prohibit establir vincles des de pàgines que continguin manifestacions de caràcter racista, pornogràfic, xenòfob,  d'apologia del terrorisme, en contra dels drets humans o qualsevol altre de caràcter il·lícit o contrari a la moral o l'ordre públic.

| © 2018 AJUNTAMENT DE LLIÇA DE VALL Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Lliçà de Vall Nou. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Pl. de la Vila, s/n, 08185, Lliçà de Vall - Tel. 93 843 90 00 Fax. 93 843 93 75estadisticas